Ostoskorisi
Ostoskorissasi ei ole vielä tuotteita.

Tietosuojakäytäntö & evästeistä

Miksi meillä on tietosuojakäytäntö?

Luottamuksesi on meille tärkeää, ja haluamme tiedottaa avoimesti siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Noudatamme sen vuoksi 25. toukokuuta 2018 voimaan tulevan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) sisältämiä henkilötietojen suojaamista koskevia tiukennettuja sääntöjä.

Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

Meandi Holding AB, Y-tunnus 556664-2509 (”me”), osoite Skeppsbron 3, 211 20 Malmö, vastaa henkilötietojesi käsittelystä (henkilötietovastaava).

Käsittelemämme henkilötiedot

Tallennamme meille lomakkeella, sähköpostitse tai chatissa ilmoittamasi henkilötiedot voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua ja lähettää inspiraatiota ja tarjouksia sisältäviä uutiskirjeitä. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeidemme tilauksen klikkaamalla kirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sinusta keräämämme henkilötiedot

Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteitamme. Teemme sen voidaksemme:
  • välittää sinulle tietoa ostoksestasi, kuten tilausvahvistuksen, toimitusta koskevaa tietoa jne.
  • toimittaa tilauksesi
  • periä sinulta maksun
  • täyttää esimerkiksi kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain edellyttämät vaatimukset
  • analysoida ostokäyttäytymistäsi, parantaa tarjouksiamme ym. nk. profiloinnin avulla
  • lähettää kohdistettuja tarjouksia ja tietoa uutiskirjeissä, tehdä asiakastutkimuksia sekä tilastointia varten. Henkilötietojasi voidaan käyttää postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen
  • tunnistaa sosiaalisissa verkostoissa käyttäjiä, jotka voivat olla kiinnostuneita tuotteistamme ja muista tarjouksista
  • sovittaa meandi.com-sivuston asiakkaidemme käyttäytymisen ja mieltymysten mukaan.

Profilointi

me&i käsittelee henkilötietojasi analysoidakseen ostohistoriaasi, ostokäyttäytymistäsi sekä käyttäytymistäsi meandi.com-sivustolla. Tarkoituksena on saada lisää tietoa asiakkaidemme toiminnasta ja parantaa tarjouksiamme entisestään (profilointi). Samaa tarkoitusta varten saatamme käsitellä myös meille mahdollisesti ilmoittamiasi henkilökohtaisia toiveita tai mieltymyksiä, esimerkiksi tietoa, onko sinulla lapsia tai oletko kiinnostunut tietyntyyppisistä tuotteista. Teemme tämän analysoimalla aikaisempia ostoksiasi sekä sitä, mitä tuotteita olet katsonut tai lisännyt ostoskoriin meandi.com-sivustolla. Lähetämme näiden tietojen perusteella sinulle kohdistettuja viestejä. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön hyväksyt samalla henkilötietojesi profiloinnin.

Suoramarkkinointi

me&i käsittelee henkilötietojasi markkinointitarkoituksessa. Saatamme käyttää tietojasi suoramarkkinointiin, uutiskirjeiden lähettämiseen, asiakastutkimuksiin sekä tilastointiin. Tietoja käytetään postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen sinulle, kunnes mahdollisesti peruutat hyväksyntäsi. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tässä asiassa.

Jakaminen sosiaalisissa verkostoissa

Saatamme myös jakaa sähköpostiosoitteesi sosiaalisissa verkostoissa markkinointitarkoituksessa tunnistaaksemme näissä foorumeissa käyttäjiä, jotka voivat olla kiinnostuneita tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Mitä me tarkoitamme käyttäytymisellä ja mieltymyksillä?

Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteita me&i:lta, käyt meandi.com-sivustolla tai olet muulla tavoin yhteydessä meihin. me&i käsittelee tietoa tuotteista, jotka olet ostanut, joita olet klikannut tai jotka olet lisännyt ostoskoriisi. Käsittelemme myös tietoja ostohistoriastasi, ostokäyttäytymisestäsi sekä mieltymyksistäsi asiakkaanamme. Käsittelemme lisäksi IP-osoitteita, kieliasetuksia, maantieteellisiä tietoja ja muuta tietoa, jota saamme käydessäsi meandi.com-sivustolla.

Tietoa evästeistä

me&i käyttää evästeitä parantaakseen asiakaskokemustasi ja tarjotakseen sinulle kohdistettua tietoa ja tarjouksia. Evästeiden avulla saamme myös tietää, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin ja millä sivuilla siinä tapauksessa. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto lähettää ja joka tallentuu kävijän kiintolevylle. Voit valita verkkoselaimessasi asetuksen, joka antaa sinulle ilmoituksen ennen evästeen tallentamista tietokoneellesi. Voit tällöin joko hyväksyä tai estää evästeen. Voit myös halutessasi kokonaan estää evästeiden tallentumisen tietokoneellesi. Koska eri verkkoselaimet toimivat eri tavoin, sinun pitää tutustua oman verkkoselaimesi ohjeisiin löytääksesi edellä mainitun asetuksen.

Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostoina tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi enintään 24 kuukaudeksi. Näitä evästeitä käytetään muistamaan, oletko lukenut evästeistä annetut tiedot. Väliaikaisia evästeitä (session cookies) käytetään tarkistamaan, oletko kirjautunut sisään sivustoille tai oletko lisännyt tuotteen ostoskoriisi.  Nämä evästeet tallentuvat väliaikaisesti tietokoneellesi ja katoavat, kun selain suljetaan.

Käytämme ulkopuolisten tahojen evästeitä, joiden avulla keräämme koostetietoja Google Analyticsin kaltaisilla analyysityökaluilla tehtäviä analyysejä varten. Tähän tarkoitukseen käytetään sekä pysyviä evästeitä, että väliaikaisia evästeitä. Pysyvät evästeet tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi enintään 24 kuukaudeksi.

Ketkä saavat henkilötietosi käyttöönsä?

Saatamme jakaa henkilötietojasi toimijoille, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän toimeksiannostamme, nk. henkilötietoavustajille. Luovutamme henkilötietojasi seuraaville:
  • me&i:n muille yrityksille. Koska me&i on kansainvälinen yritys, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa me&i-konsernin muissa maissa toimiville yhtiöille.
  • IT-järjestelmien toimittajille sekä niiden kehitys- ja tukiasioita hoitaville yhteistyökumppaneille. Ko. yritykset tarjoavat me&i:lle palveluja, teknisiä ratkaisuja ja alustoja.
  • Maksuja käsitteleville yhteistyökumppaneillemme. Käytämme me&i:n asiakkaiden suorittamien maksujen käsittelyyn toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan täysin turvallisia maksupalveluja.
  • Asiakaspalvelumme käyttämien asiankäsittely-/chattijärjestelmien toimittajille voidaksemme antaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua.
  • Yhteistyökumppaneille, jotka huolehtivat tilausten toimittamisesta ja mahdollisista palautuksista.

Henkilötietojen siirtäminen kolmanteen maahan

Me itse sekä toimittajamme ja yhteistyökumppanimme käsittelemme henkilötietojasi pääasiallisesti EU-/ETA-maissa. Sellaisissa tapauksissa, joissa henkilötietoja käsitellään EU-/ETA-maiden ulkopuolella, komissio on joko tehnyt päätöksen siitä, että kolmas maa varmistaa asianmukaisen suojaustason tai soveltaa sopivia toimenpiteitä, joilla varmistetaan henkilötietojen suojaus. Siirrämme henkilötietoja Yhdysvaltoihin EU-komission asettamien kolmanteen maahan tapahtuvaa siirtoa koskevien ehtojen mukaisesti. Jos haluat saada kopion me&i:n suojatoimenpiteistä tai tietoa siitä, missä niitä sovelletaan, voit saada nämä tiedot ottamalla yhteyttä meihin. Yhteystiedot löytyvät meandi.com-sivustolta.

Kuinka kauan tallennamme henkilötietojasi?

Emme koskaan käsittele henkilötietojasi kauempaa kuin mitä sovellettavan lain, asetuksen, käytännön tai viranomaispäätöksen mukaan on sallittua. Tietoja voidaan kuitenkin tallentaa kauemmin, mikäli sitä vaaditaan kuluttajansuojalaissa tai kirjanpitolaissa. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käsitellään me&i:n IT-järjestelmässä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.

Oikeutesi

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja me sinusta käsittelemme ja pyytää meitä tarvittaessa korjaamaan henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa, esimerkiksi jos peruutat hyväksyntäsi henkilötietojen käsittelystä, sinulla on huomauttamista käsittelystämme tai jos tietojesi käsitteleminen ei ole mielestäsi tarpeellista kyseisessä käyttötarkoituksessa, voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, rajoittamaan niitä tai esittää vastalauseen käsittelyllemme. Sinulla on myös joissakin tapauksissa oikeus saada meille ilmoittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää tiedot toiselle henkilötietovastaavalle. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruttaa henkilötietojesi käsittelylle antamasi hyväksyntä joko kokonaan tai osittain, jolloin peruutus astuu voimaan välittömästi. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa estää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointiin ja profilointiin. Kaikki oikeuksiisi liittyvä viestintä ja me&i:n sen pohjalta tekemät toimenpiteet hoidetaan maksutta. Jos pyyntö on ilmeisen perustelematon tai kohtuuton, me&i pidättää oikeuden veloittaa kohtuullisen maksun, joka kattaa tietojen käsittelystä tai pyydetystä toimenpiteestä johtuvat hallinnolliset kustannukset, tai vaihtoehtoisesti kieltäytyä noudattamasta pyyntöä. Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskevia valituksia, voit esittää valituksesi Ruotsissa toimivalle Tietosuojan tarkastuslaitokselle tai muulle asiaankuuluvalle valvontaviranomaiselle, joka valvoo yritysten henkilötietojen käsittelyä.

Yhteystiedot

Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi tai ottaa muuten meihin yhteyttä henkilötietojesi käsittelyä koskevissa asioissa, lähetä viesti me&i:n asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu.fi@meandi.com. Meandi Holding AB on vahvistanut tämän henkilötietojen käsittelyä koskevan tiedon 23.04.2018.

me&i käyttää evästeitä, jotta sivuillamme vierailu olisi sinulle mahdollisimman miellyttävää. Jos jatkat verkkosivun käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa