Din shoppingbag
Det finns inga varor i din shoppingbag ännu.

”Genusfrågor har alltid varit viktiga för mig”

Rose-Marie Fallgren


Rose-Marie Fallgren bor med sin man och deras två barn i Huddinge utanför Stockholm. Hon är gymnasielärare, bloggare och en trogen me&i-kund.

Varför tycker du om me&i’s kläder?

Genusfrågor är viktiga för mig och jag uppskattar mångfalden och mönstren i me&i’s kollektioner. Oavsett om det är blommor eller bilar på plaggen så finns de i olika former och färger och jag har ofta syskonmatchat barnen. Det känns också viktigt att lillasyster kan ärva av storebror och det vet jag att hon kan om jag köper me&i. Dels för att det är unisex-kläder, dels för att kvalitén är så hög.

Vad är en perfekt dag för dig?

Att få ta en lååång sovmorgon och sedan äta en god frukost tillsammans med hela familjen. Därefter tycker jag om när vi hittar på något allihop, som att gå på bio eller ta en långpromenad i skogen tillsammans.

Vilka frågor ligger dig extra varmt om hjärtat som bloggare och influencer?

Jag vill gärna väcka tanken om att barnkläder är mycket mer än bara kläder. Det är det som barnen ska leka i, finna sin egen identitet i och uttrycka sitt humör igenom. Då är det viktigt att det finns valmöjligheter för barnen också, både när det gäller färger och mönster.

Om du fick bestämma, vad skulle du då förbättra eller ändra på?

Att alla skulle slippa känna sån stress hela tiden. Idag känns alla så stressade, även jag själv. Det är så mycket press på att alltid vara perfekt och på att visa upp ett perfekt liv. Det hoppas jag förändras tills barnen blir större, så att dom kan njuta av livet istället för att stressa igenom det.

Här kan du läsa mer om Rose-Marie och hennes liv:
http://www.femme.se/bambi/
@bambiblogg (på Instagram)
https://www.facebook.com/bambiblogg/
 

 

 
me&i använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Mer information